torsdag, februar 10, 2011

STOPP

Vet egentlig ikke hvor tiden blir av? Dagene, ukene og månedene flyr som bare det, og nå er vi allerede i midten av februar.

Jeg føler at tingene bare suser forbi oss. Min største jente ble plutselig så stor!


Det har skjedd en god del siden nyttår. Det første og viktigste: JEG HAR SLUTTET Å RØYKE! Og dette klarer jeg helt fint! Ingen nikotintyggis, ingen plaster, kun stålvilje!
Må innrømme at å høre en viss lydbok hjalp meg veldig! Det er liksom en person som snakker til meg og forteller hva det hele går ut på. INGEN VANE-SAK, KUN STOFFAVHENGIGHET!!
Og det tror jeg så gjerne på!

Nå lukter jeg ikke røyk lenger, har bedre ånde, bedre luktesans, bedre smaksans, og.......bedre apetitt!! Men men, det er det minste som bekymrer meg!

Jeg kysser oftere mine jenter, og koser mer! Bare positive ting:)

Den andre store tingen som har skjedd: TAR BEDRE VARE PÅ MEG! Har oppsøkt naprapat som gitt meg noen gode og harde behandlinger. Men det hjelper! Hodepinen så godt som vekke! Helt fantastisk!

I tillegg har jeg LASEROPERERT ØYET MITT! Som en liten belønning pga røykeslutten...

Jeg har også strikket en god del. Strikket ferdig et stort teppe til Nøstebarnbutikken i Oslo. Det kan hende at det varmer en liten kropp akkurat nå:)

På pinnene har jeg nå voksejakke i str. 3-5 år. Har strikket denne jakken før, men den ble aldri brukt liksom. Nå prøver jeg meg igjen!

Ellers er jeg ivrig følger av NØSTEBLOGGEN. Ikke en dag uten en rask titt!
Akkurat nå handler det om lapping/stopping. Det er kanskje på tide å vise fram den nydelige stoppesoppen min?

Jeg har kjøpt den hos en dame som heter HEDVIG. Den var naturfarget og ubehandlet. Jeg har gitt den til min svigerfar, med et lite hint at den kanskje hadde vært fint om den hadde vært rosemalt. (han er rosemaler)
Så fikk jeg den tilbake og jeg elsker den!


Jeg ønsker alle mine lesere en riktig god helg!

Velkommen igjen:)


8 kommentarer:

jannelea sa...

WOW
Knallfin.
Heldige deg som har så flink svigerfar!
Flott!

Husfruen sa...

Gratulerer som røykefri, det er utrolig deilig å slippe å tenke på når og hvor jeg kan ta en røyk til. Deilig å sitte på cafe å slippe å gå ut for å ta en røyk. Deilig å sitte inne med barna å nyte det uten å ha hodet på verandaen. Lykke til dette klarer du bra.
Hilsen ei som brukte å røyke før;)

Hedvig sa...

Gratulerer med et liv som røykfri! Og så flink du er som greier det uten hjelpemidler. I mars er det 2 år siden jeg slutta, men jeg bruker fortsatt nikotintyggis - og det i store mengder!
Stoppesoppen ble fantastisk vakker!! (ps. kan jeg legge ut bildet på bloggen min?)

Elisabeth sa...

Gratulerer med å være røykfri! Nå kan du kjøpe deg hobbyting for alle pengene du sparer... Jeg er også ivrig leser av Nøstebloggen, og jeg må si at svigerfaren din har gjort stoppesoppen din vakker! Ha en flott helg!

Cathrines blogg sa...

Flink du er! Håper sekundene under laseren gikk bra!! Vi må treffes snart! Klem

Lina sa...

Fine, flinke Krisztina! Du får no iallefall fylt tida di med mykje flott og bra! :-) :-) Så flink du e som både slutte å røyka og tar bedre vare på deg sjølv. Ingenting e bedre. Du vil sikkert merka positiv effekt av alt da framover.

Og du e så flink! Eg øve meg på å strikka no, lage et ynkelig lite lappeteppe. Men men, ein gang må bli den første. Kanskje eg nerme meg ditt nivå når eg blir pensjonist....? E lov å håpa ;)

Klem frå Lina

Hildegunn sa...

Den stoppesoppen er utrolig fin! Sånn vil jeg også ha! :)

solfrid sa...

flinke flinke morfar! :D den soppen var superfin!!!! og resten av det nye siden sist oxo var kjempefint!! :D du e sooo flink! kom jo på at det var lenge siden jeg hadde vert på bloggen din! :D

klem klem solfrid!