tirsdag, januar 04, 2011

Restegarn prosjekt

Jeg er stor fan av Nøstebarn. Ikke bare oppskriftene og ullplaggene jeg liker. Jeg elsker garnet de har! Det er nemlig det deiligste og fineste garnet jeg vet om! I de siste årene har jeg strikket en god del av dette garnet, og det er naturlig at det samler seg opp litt rester her og der.

I Nøstebloggen handler det siste innlegget om restegarn. Det er da jeg kom på at jeg har et teppe på gang som er strikket i 3-tråds NB ull, som er kanskje i tide å vise fram til dere. Jeg har lenge ønsket å strikke noe til min minstejente, som kan evn gå i arv .

Har funnet fram rester av garnet, og tatt en liten bloggrunde. Så slik er det i dag. Det er ca 95 cm i bredden, og akkurat nå er det 122 cm i lengden. (veier ca 280 gr,)

Maia sin bestefar er rosemaler, og han har lovet å lage og male seng til henne, når hun kan bruke noe annet enn grindseng. Så jeg har litt tid på meg å strikke det ferdig. Men det er uansett ikke noe stress, bare kos i lange baner!

For å gjøre det enda kjekkere, fester jeg trådene etter hvert. Strikker 3-4 farger, så fester jeg... det er nemlig det kjedeligste jeg vet! I tillegg har jeg sydd en liten lapp på den. Det står: Til min prinsesse fra mamma!

Hver gang jeg ser på det, så tenker jeg på den fineste, lille jenten min som skal bruke det engang!

Hva lager du av restegarn??

5 kommentarer:

Torill sa...

Du er ein superduper flink strikkar. Maja har så mange fine strikkeplagg, eg vert heilt misunneleg. Vi må ha klubb snart, men det er litt opp til deg når det passar sidan du jobbar turnus.

Veit du om Petter mala litt på oppdrag enda? Har eit par ting som skulle hatt seg ein sving med malarpenselen.

Synnøve sa...

Det var utrolig fint! Virkelig nydelige farger!! :)

Hildegunn sa...

Dette teppet er aldeles nyyydelig Krisztina. Utrolig flotte farger. Heldige Maia!!

CircusD sa...

Hei

Fant bloggen din i kveld og har virkelig kost meg mens jeg har sett på nyydelige strikka plagg.

Du er flink!

Takk for titten!

Frihet-Natalie sa...

Nydelig teppe!!