søndag, september 28, 2008

En liten trøye


Jeg har strikket nøstebarn sin trøye, med noen små forandringer. Jeg har lagt opp 50 masker og gjort om mønsteret etter det. I tillegg har jeg laget mønster istedenfor å strikke enkel 2 rett, 2 vrang. Det var kos å strikke det!!

6 kommentarer:

Synnøve sa...

Så fin ei frøken og med flott skjorte på. Lekkert med annet mønster. Flink du er som løsriver deg fra mønsteret og kommer på sånt.

bubbs sa...

Hehe.. Jeg regnet med at du hadde aner i Ungarn ettersom du skriver i navnet ditt med sz. :) Jeg har bodd i Pécs i 5 år og jeg savner byen sånn! Akkurat nå bor vi i Norge, men til vinteren skal vi flytte tilbake for et halvår. *jippi* Da blir det bare patriotisk Villány-rødvin på bordet. ;) Hvor i Ungarn er du fra?

Sweethearts-kjolen ble kjempefin! Jeg tenkte å strikke den i rødt, men nå ble jeg usikker.. Jakken ble også kjempesøt. Flink! Jeg fatter ikke hvordan du har fått tid til alt. :) Jeg føler at jeg må nistrikke når snuppi sover for å få ferdig småtteri som votter. :( Det er mye bæring, trilling og dulling om dagene for hun sover liksom aldri... Hehe..

Lille sa...

Du er nå så flink du...Innom å ønsker deg en super søndag!!

roterommet sa...

Så mye søtt babytøy.

Villblomsten sa...

Mye flott du har strikket :-)
Søt liten jente også :-)

Hege sa...

Så søtt.
Sweetheart kjolen er nydelig.

Ha ei fin helg :)