fredag, juni 27, 2008

I am back!!!

Som vanlig...jeg er utrolig treig til å oppdatere bloggen min. Men nå kommer det, oppdatering for alle penga!
Tiden har fløy siden sist. Som dere ser , jeg har kun fire uker til terminen. Magen vokser i rekordfart, men formen er alle tiders, så jeg kan virkelig ikke klage!
Jeg har vært effektiv i de siste ukene når det gjelder strikking. Jeg har laget en god del babyklær, men også ble det prioritert tid til en nydelig lilla Swallowtail Shawl til meg selv!
Sjalet er strikket i Rauma sitt lammeull på pinner nr.5. Enkelt og fint mønster, jeg koste meg hele veien!

Så ble det en del barneklær som sagt!
Fuglemammas omslagsbody i str.3 mnd fra boken Myk start.Brukte den deilige lammeullet fra 123knit som vanlig og pinner nr 3.Her er noen bilder av de skjønne Baby i rib. Strikket i lammeull fra 123knit på pinne 3. Enkelt mønster, og fantastisk garn. Jeg er forelsket!
Ellers jeg har nettopp startet Sweetheart fra Tora Frøseth. Med god hjelp fra Hamarjente, klarte jeg å strikke den første rad med hjerter! Strikkes i Nøstebarn sitt 2-tråds merinoull på pinne nr. 3.
Jeg takker for meg denne gang. Lover å være flinkere til å skrive i bloggen min. Ha en fin strikkekveld til alle sammen og velkommen igjen!!!!

6 kommentarer:

bubbs sa...

Supersøtt alt sammen! :) Ribbe-trøyene var kjempenusselige! Flinkas!

Monai sa...

Så nydelig et sjal du har laget.Masse flott babytøy også.Ønsker deg en riktig god sommer og Lykke til med babyen.

Strikkforbi sa...

Så fine babyting du har laget her. Jeg digger ribestrikk c",) Sjalet var også kjempe fint.

Grete Letting sa...

Takk for hyggelig hilsen til bloggen min. Du lager nydelige ting, jenta di blir nok fin fra første stund. Jeg kikker innom her siden.

HamarJente sa...

Hei. Ta en titt i bloggen min. =) Jeg har tagget deg! Sweetheart kjolen min er ferdig nå, så jeg håper å blogge den i morgen før jeg drar på ferie. Ha en fin dag videre.

elia9ta@hotmail.com sa...

Hei, så utrolig fine de "baby i ribène" var!! -helt forelsket:)Gikk på linken din, men fant bare bildet... Hvor får jeg takk i oppskriften?
Hilsen E9ta;)

www.e9ta.blogg.no