onsdag, januar 16, 2008

Ny baby på vei:)

Ja...det er en ny baby på vei hos oss, og da skal det strikkes! Jeg har termin i midten av juli, og det er en utrolig deilig følelse. Jeg har vært effektiv! Strikket en god del, og har maaaange ting på listen min. Jeg skal bla strikke Elizabeth Zimmerman sin Baby surprise jacket. Jeg har ikke funnet noe garn enda, men skal til London i morgen og da regner med å kunne kjøpe noe fint til denne!
Så...jeg har strikket Brann genser til min lille mageboer. Denne genseren var et ønske fra "pappaen" og jeg kunne ikke gjøre noe annet enn å bøye meg i støvet, kjøpe garn og sette i gang!

Genseren er egenkomponert, med litt hjelp fra en snill dame her i Hobbyboden! Her kan du se hennes sett, som er jo noen hakk finere enn min. Allikevel er jeg ganske fornøyd med min genser!

Jeg har brukt billig Mor Åse babyull fra Rema 100, og har ikke brukt mer enn litt over 2 nøster!!! Dette kaller jeg et billig prosjekt! (ca. 30 kr.)

Strikket på pinne 3, så det ble str. 6 mnd.-1 år.
Jeg har også strikket Nøstebarn sine bleiebukser av deres eget lanolingarn. Merkelig følelse å strikke med dette garnet, for garnet er jo "mettet" med lanolin. Man blir nesten litt feit på fingertuppene. Men de er enkelt å lage, og jeg synes at de er også veldig fine.
Luen heter: Gros djevellue. Enkel og fin oppskrift. Strikket på pinne 3 av Dale sin Daletta.
Nå skal jeg ut å reise, først til London så til Gran Canaria. Oppdatering av "innkjøp" kommer om noen få dager!

2 kommentarer:

Elin sa...

Hei.så moro at det er en liten en i vente-:)
Vår lille Magnus ble født 13/12.Er allerede blitt to måneder.Visste ikke at 2mnd.kunne gå så fort:-)
Du lager virkelig masse fint.
Hilsen Elin

irenesol sa...

Hei! Var innom og kikket litt hos deg og fikk øye på Brangenseren. Så koselig da, den ble jo superfin!!! Og så skjønn babyen i magen er, skulle ønske det fantes
3D da jeg gikk gravid også. Blir liksom kjent med barnet på en annen måte før det kommer ut. Lykke til videre i svangerskapet og ha en fiiin helg. Klem fra Irene