tirsdag, august 01, 2006

I`m back!!!

Jeg er tilbake!! Det har gått lang tid til jeg har fått lyst til å sette i gang noe som helst innen håndarbeid. Har skjedd mye i de siste månedene og strikking eller oppdatering av bloggen min var absolutt siste prioritert.

Jeg har vært på en to ukers ferie i Ungarn og hadde virkelig håpet at jeg skulle finne masse fint garn i butikkene. Det endte med skuffelse! Først og fremst har jeg funnet kun EN butikk i hele byen som solgte garn. Byen er i størrelse med Bergen,så jeg ble nok både overrasket og skuffet. Garnet var av elendig kvalitet, sånn som ull har de ikke hatt på hyllene i det hele tatt. Garnet var presset inn i små hyller uten noe som helst system,og foran hyllene var det plassert en disk. Bak disken satt en dame som ikke hadde noe særlig stort kunnskap om strikking i det hele tatt i tillegg følte jeg heller ikke så velkommen!!! Det var det! Neste gang reiser jeg på ferie tar jeg med meg garn herfra!!!

MEN.... jeg har funnet noe annet som er gøy!! En bok fra 1961. BOKEN FOR RASKE FINGRE....


Boken inneholder oppskrifter,hekling, hakking, strikking,og noen matoppkrifter. Fant to bilder som fanget min interesse, de er virkelig verdt å se!

Det første er et bilde av en genser som er strikket med tradisonell norsk mønster,bare ta en titt!!!


Det andre er et bilde av en mann som skulle vise en strikket genser men hvorfor i all verden røyker han??? Det ser sånn ut at i denne tiden var ikke folk så veldig opptatt av forskjellige røykelover,de har sikkert ikke eksistert engang!


Fra nå av skal jeg være flinkere å oppdatere oftere, og kommer med noen bilder av ting jeg holder på å lage akkurat nå.Håper dere titter innom av og til!!! Krisztina

Ingen kommentarer: